Provoněná karanténa s parfémy YODEYMA od Swee.cz

Svět se mění a my s ním, to, co bylo ještě před pár dny nemyslitelné se dnes stává skutečností. Pojďme však na chvíli obrátit pozornost jiným směrem a využít čas, který nyní máme k péči o sebe a své tělo. Venku je cítit jaro a i vy můžete rozkvést díky smyslným, květinovým a svěžím vůním Yodeyma Parfums.
Ideálním květinovým parfémem těchto dní je Yodeyma Seducción, jež si vás podmaní kombinací tónů konvalinky, pivoňky a bílého pižma. Další vůní, tentokrát se svěžími podtóny je Yodeyma Acqua Woman, která v sobě mísí klasické tóny sicilského citronu, jasmín a dubový mech. Za vyzkoušení určitě stojí také novinka roku 2018 Yodeyma Yode s nezaměnitelnou kombinaci pomerančů, hyacintu a sicilského dřeva, díky které si budete připadat jako na louce plné rozkvetlých květin. Pro ty z vás, které mají rády klasické chyprové vůně je tu Yodeyma Adriana, která vás svou ovocnou kombinací černého rybízu, broskve a vanilky přenese na věčně zelené plantáže do slunného Mexika. Za zmínku stojí také novinka tohoto neobvyklého roku Yodeyma Tendenze, která v sobě nese směs aldehydických tónů bergamoty, ovocných tónů jahod a květinového opojení fialek a lilií.
Vyzkoušejte některý z výše uvedených parfémů, experimentujte, nechte se překvapovat... Kdy jindy, když ne teď. Vnímejme tuto dobu jako příležitost. Buďte zdrávi!